Skumudlæggere

Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side

Skumanlæg

Den rette dosering af kemi er ofte afgørende for et perfekt rengøringsresultat.

Du kan her se et udvalg af udstyr til skumrengøring. Skumanlæg kan anvendes mange steder og er blandt andet et godt valg til rengøring i køkkener, bruse- og omklædningsrum samt kølerum. Skumanlægget monteres på vandslange og doseringen indstilles til automatisk at anvende korrekt dosering af kemi i forhold til vand. Rengøringsarbejdet bliver med denne løsning meget nemmere og effektivt.

Hos Vestergaard Nustrup finder du den helt rigtige skumudlægger til dit behov. Vores håndholdte skumsprøjte er nem at transportere og virker ved normalt vandtryk.

Med den rette dosering er man nået langt, både for miljøet og dine besparelser. For at dosere kemi rigtigt er det nødvendig at bruge doseringsmål. Dette sikrer i forhold til rengøring, en kvalitets rengøring der ikke striber pga. overdosering.

 

Vær sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.