Skuremaskine

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Skuremaskine

Vi har et bredt udvalg i maskiner til rengøring. Du kan her se en del af de mindre skuremaskiner, som vi kan tilbyde. Har du et specielt ønske, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den bedste løsning til lige præcis din opgave.

Har du brug for en lille skuremaskine, der kan komme helt ud i hjørnerne, er du kommet til den helt rigtige website. Rengøring i hjørnerne kan være en udfordring, med en lille skuremaskine klarer du disse opgaver meget nemmere.

Kontakt os gerne på 74871260 eller salg@vestergaardnu.dk, hvis du har brug for råd og vejledning omkring valg og køb af rengøringsmaskiner - vi har mere end 50 års erfaring.

Hos Vestergaard Nustrup får du en troværdig og seriøs leverandør af maskiner og rengøringsrekvisitter. Hvis du bestiller din ordre her på hjemmesiden, sidder vi klar til at ekspedere den hurtigst muligt.

 

Levering

Hvis du bor i vores nærområde, vil din ordre blive leveret med vores egen bil på faste vareture og ellers vil den blive sendt med fragtmand. Ordrer leveres fragtfrit ved køb over kr. 700,0, for yderligere info henvises til vore handelsbetingelser.

Der er naturligvis også mulighed for at afhente ordren på vores adresse. Afhentning kan finde sted efter aftale.