Skyllemiddel

Skyllemiddel er et middel, som benyttes til bl.a. at forhindre statisk elektricitet i de kunstige fibre, der er i tekstiler som nylon og polyester og gør stoffet blødere. Skyllemiddel fås både som en væske og i krystalform. De fleste moderne vaskemaskiner har en dispenser, som tilfører flydende skyllemiddel til vasketøjet helt automatisk på den sidste skylning. Hos Vestergaard Nustrup kan du få skyllemiddel fra små mængder og op til storkøb til vaskerier mv.

Anvender du skyllemiddel skal du være opmærksom på at dette forringer sugeevnen i  fx håndklæder, viskestykker og klude. Er du i tvivl om, hvor vidt du bør anvende skyllemiddel i tøjet, bør du læse vaskeanvisningen for det stykke tøj du har. I nogle tilfælde frarådes brug af skyllemiddel. Døjer du med allergi, vil det især være en god ide at overveje, om du skal bruge skyllemiddel med parfume.

Mangler du datablad på produkter, som du køber hos os, kan disse downloades her på vores hjemmeside, når du går ind på hvert enkelt produkt. Rammer du et produkt, der mangler datablad, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi databladet til dig.

Benyt skyllemiddel med omtanke. Brug aldrig højere dosering end der anbefales. Læs vejledning på dunken.