Spande til rengøringsvogne

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup har vi et bredt udvalg af spande til rengøringsvogne.

Her kan du sammensætte tilbehøret til din rengøringsvogn alt efter dit behov. Spandene kommer i flere forskellige farver og størrelser, så de nemt kan skelnes fra hinanden i den daglige brug og benyttes i forbindelse med farvekontrol. Dermed optimeres arbejdsgangen og du sikres mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger.

Hvis du ønsker ekstra spand til din rengøringsvogn, kan du med fordel vælge en spand fra samme leverandør, så den passer til vognens opbygning. En del af spandene findes der også låg, hvis du har brug for dette. Låg vil i de fleste tilfælde skulle bestilles særskilt.

Har du brug for nærmere specifikationer på en spand, kan dette downloades på de fleste produkter og finder du det ikke, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så er vi gerne behjælpelige hermed. På datablad/specifikation kan du fx se længde og bredde på spande.

Du vil i mange tilfælde kunne finde relaterede produkter på en vare, hvis du fx mangler en spand, der skal passe til en bestemt rengøringsvogn.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder eller få et tilbud på en specifik rengøringsvogn med tilretninger efter dit ønske.