Specialbørster

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 49

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du et kvalitetssortiment af specialbørster, som er udformet til at løse specifikke opgaver. Radiatorbørster hjælper til effektiv rengøring bag radiatorer og imellem radiatorens lameller eller andre steder, hvor der ikke er så meget plads. Autobørsten vasker bilen skånsomt men effektivt. Dertil kommer en række børster til industrien, eksempelvis beholderbørste, flexbørste, kalkbørste og rørbørste. Du finder det største udvalg af kvalitetsprodukter indenfor specialbørster hos Vestergaard Nustrup.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge specialbørster i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører mere farvekodning på dine rengøringsartikler, således at du kan sikre dig mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger. Du kan få børster i forskellige former, alt efter, hvad du skal bruge den til. Danske Vikan producerer en kollektion af børster, som supplerer det øvrige sortiment af Vikan-produkter, som kan udruste alle rengøringsafdelinger. Alle børster produceres af det bedste og stærkeste materiale for kvalitetsrigtige børster.

Ønsker du nærmere information om en børste, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.