Specialrengøringsmidler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 33

Faldende orden
Side
pr. side

Her har vi samlet en række specialrengøringsmidler, som er rettet mod helt særlige behov. Vores specialrengøringsmidler er nøje udvalgte i hver deres kategori, og vores lange erfaring gør, at vi med sindsro kan anbefale dig disse produkter til dine opgaver. Er du i tvivl, om du kan benytte standardprodukter, eller om du skal vælge specialrengøringsmidler, er du velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne.

Vi har professionelle produkter til stoppede afløb, urinaler mm. Harpiks er typisk også en udfordring i mange sportshaller. Find en god løsning til at fjerne harpiks og andre specialopgaver her på www.vestergaardnu.dk. Har du problemer med lugtgener, kan du også finde hjælpen her på siden. 

Noget skidt er mere genstridigt end andet og i de svære tilfælde, kan du få bruge for et kraftigere produkt end du ellers bruger i den normale rengøring. Det kan være svært at overskue, hvilket produkt der i så fald kan afhjælpe problemet. Her hjælper vi dig gerne! Vi har rigtig mange års erfaring i branchen og har være problemløser for mange, så prøv os gerne af. 

Når du går igang med en opgave med skrappere rengøringsmidler, er det vigtigt, at du læser databladet og tjekker, om det er nødvendigt med værnemidler, så du husker at passe på dig selv undervejs.