Sprayflasker

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Sprayflasker

 

Den rette dosering af kemi er ofte afgørende for et perfekt rengøringresultat.

 

På denne side ser du vores udvalg af sprayflasker, som giver dig mulighed for at lave de helt rigtige blandinger og dermed udføre dine opgaver perfekt. Du skal vælge dine sprayflasker efter, hvilket produkt de skal kunne tåle og efter hvilket sprayhoved du ønsker.

 

Samtidig med at du opnår et bedre resultat, er den rigtige dosering også med til at passe på dig selv og vores miljø. For stor dosering kan i værste fald være ødelæggende for virkningen og de materialer, væsken har været i kontakt med. Det øger samtidig risikoen for skadelige virkninger på dig og dine kolleger såsom gasser.

 

Med den rette dosering er man nået langt, både for miljøet og dine besparelser. For at dosere kemi rigtigt er det nødvendig at bruge doseringsmål. Dette sikrer i forhold til rengøring, en kvalitets rengøring der ikke striber pga. overdosering.

 

 

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

 

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.