Stor gulvvaskemaskine

Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side

Stor gulvvaskemaskine – walk-behind

Her på siden finder du vores udvalg af store gulvvaskemaskiner til industri og erhverv fra de førende leverandører. Det er vigtigt at få vasket de store gulvarealer i bygninger, hvor mange mennesker færdes hver dag. Når folk kommer udefra med snavsede sko, bliver gulvet hurtigt beskidt og trænger til en omgang vask – og den hurtigste måde at komme over det er med en professionel industrigulvvasker. Især om vinteren er det nødvendigt at vaske gulvet godt, da der på denne årstid bliver slæbt mere skidt, salt og vand ind i skoler og større virksomheder.

Hold gulvet ren med en effektiv gulvvaskemaskine

Det er rarest at starte sin arbejdsdag med at træde ind på en ren arbejdsplads. Færdes der mange mennesker på gulvet til daglig, så går der ikke længe før, at det er beskidt igen. Investerer I i en gulvvaskemaskine til butikken, hotellet, lageret eller lignende, så bliver rengøringen mindre tidskrævende, effektiv og let at komme igennem.

Maskinerne du finder her på siden, er det, man kalder walk-behind modeller, hvilket betyder at man skubber maskinen foran sig imens den både vasker eller skurer og tørrer gulvet.

En gulvvasker til industri vasker gulvet på arbejdspladsen effektivt og med præcision, der nemt står til måls med gulvmoppen. Først vasker den med vand og sæbe og dernæst sørger den også for, at gulvet bliver tørt igen. En professionel maskine, som dem du finder på siden her, er stabil i brug, gør resultatet ensartet og er brugervenlig for enhver – hvad end du arbejder professionelt med rengøring eller er selvstændig butiksejer.

Køb en gulvvasker til industri her hos Vestergaard Nustrup

Kontakt os gerne for råd og vejledning i valg af en stor gulvvaskemaskine. Der er flere gulvvaskere beregnet til industri, som du kan vælge imellem – så det gælder om at finde den, der passer til din virksomhed og jeres behov.

Som nævnt er en stor gulvvasker en både praktisk, effektiv og meget brugervenlig maskine at have, hvis der er tale om et stort gulvareal. Gulvvask klaret med en gulvmoppe er både mindre effektivt, slidsomt og tager længere tid end en gulvvask med maskine. Derfor er det værd at overveje, om jeres firma skal have anskaffet jer en industri-gulvvaskemaskine.