Støvsugere

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 203

Faldende orden
Side
pr. side

Støvsugere

Hos Vestergaard Nustrup fører vi et stort udvalg af professionelle industristøvsugere til effektivt rengøringsarbejde i virksomheder og institutioner. En god industristøvsuger er kendetegnet ved høj kapacitet - både i sugeevne og opbevaring - og frem for alt lang holdbarhed.

Herover ser du vores standardprogram i industristøvsugere, men har du brug for en særlig model med specielle egenskaber, så kontakt os gerne.

Bemærk, at der også findes kvalitetsstøvsugere, som er batteridrevet, så din rækkevidde ikke er begrænset af ledningens længde.

 

Hold gulvet ren med en effektiv støvsuger

Det er rarest at starte sin arbejdsdag med at træde ind på en ren arbejdsplads. Færdes der mange mennesker på gulvet til daglig, så går der ikke længe før, at det er beskidt igen. Investerer i en industristøvsuger til butikken, hotellet, lageret eller lignende, så bliver rengøringen mindre tidskrævende, effektiv og let at komme igennem.

 

Køb en støvsuger til industri her hos Vestergaard Nustrup

Kontakt os gerne for råd og vejledning i valg af støvsuger til lige netop dit behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 74871260 eller salg@vestergaardnu.dk for rådgivning. Vi kan sikkert også levere lige netop den støvsuger, du søger.

Hos Vestergaard Nustrup får du en troværdig og seriøs leverandør af maskiner og rengøringsrekvisitter.

 

HUSK at bestille støvsugeposer med ved køb af støvsuger!