Støvsugerposer

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 30

Faldende orden
Side
pr. side


Støvsugerpose

Hos Vestergaard Nustrup finder du støvsugerposer til industristøvsugere fra bl.a. Nilfisk, Numatic, Easy Clean, Miele og Ghibli. Støvsugerposer er altid særligt tilpasset de enkelte støvsugermodeller i forhold til sugestyrke, størrelse, kapacitet osv.

 

Hos Vestergaard finder du et bredt udvalg af støvsugerposer.

Hvis du er i tvivl om valg og køb af støvsugerposer, så kontakt os gerne hos Vestergaard Nustrup. Hos os finder du et udvalg af støvsugerposer fra producenten selv. Det medfører at vores kvalitet altid er i top og passer bedst sammen med støvsugeren. Ønsker du billigere støvsugeposer, kan vi også tilbyde uoriginale poser.

Tidligere blev alle støvsugerposer lavet i papir, men nu bliver hovedparten lavet i microfiber. Dette medfører, at poserne kan indeholde mere støv og skidt end der før har kunnet være i papirposerne. Derudover har støvsugeren også nemmere ved at trække luft. 

Skulle du være i tvivl hvilken pose, der passer til din støvsuger, så kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller telefon 74871260 for at høre nærmere. Alternativt kan du finde den givne støvsugerpose som anbefalet vare ved støvsugeren.

Det er nemt og hurtigt at bestille din rengøringsrekvisitter hos Vestergaard Nustrup. Så snart du har afsendt din ordre, tager vi os af den og leverer eller afsender varerne hurtigst muligt.