Støvsugertilbehør

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 111

Faldende orden
Side
pr. side

Støvsugertilbehør

Hos Vestergaard Nustrup har vi et bredt udvalg af tilbehør til diverse støvsugere: forskellige mundstykker, filter, støvsugerslange, duftkugler osv. Vores støvsugertilbehør passer primært til de støvsugere, som vi har i sortimentet. Det er her du let og enkelt finder netop de reservedele du står og mangler. Du skal først og fremmest være opmærksom på rørets diameter, når du skal finde tilbehør, der passer til din støvsuger.

 

Støvsugemundstykker

Der findes rigtig mange forskellige støvsugemundstykker. Mundstykker vælges blandt andet efter hvilken gulvtype, der skal støvsuges. Når du køber en ny støvsuger, følger der som regel et eller flere mundstykker med, men ønsker du at supplere disse, kan du finde flere forskellige her på siden.

 

Støvsugerør

For at højne ergonomien kan du både finde støvsugerør med fast længe, men her er også mulighed for at finde teleskoprør, så du selv kan indstille rørets længde, så den passer til dig.

Skulle du være i tvivl hvilket tilbehør, der passer til din støvsuger, så kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller telefon 74871260 for at høre nærmere. Alternativt kan du ofte finde den tilbehør som anbefalet vare ved støvsugeren.

Det er nemt og hurtigt at bestille din rengøringsrekvisitter hos Vestergaard Nustrup. Så snart du har afsendt din ordre, tager vi os af den og leverer eller afsender varerne hurtigst muligt.