Svampe

Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side

Svampe

Hos Vestergaard Nustrup sætter vi en ære i at sælge kvalitetsprodukter til professionel rengøring.

Køber du et kvalitetsprodukt, holder det som oftest længere end de billige. Til den lidt grovere rengøring på toiletter, i baderum, i køkkenet og på inventar kan det være praktisk med en effektiv svamp. Hos Vestergaard Nustrup har vi et bredt udvalg af klassiske køkkensvampe og håndgrebssvampe til den daglige rengøring af gryder, pander og badeværelser. Til tungere opgaver kan vi anbefale skuresticks, der fjerner kalkrender i både toiletkummer, badekar og håndvaske samt rengør din grill. Vi fører også stålsvampe, der effektivt fjerner rust, voks, maling og fedt fra rustfri materialer.

 

Håndgrebssvampe

Vi har håndgrebssvampe af rigtig god kvalitet. Svampene består af en skumsvamp, der fungerer som håndtag og en nylon sål, der skurer og rengør. Nylon sålen findes i hvid, blå og grøn. Sålen vælges efter, hvor grov skureeffekt, man har brug for.

 

Melaminsvampe

Melaminsvampene er kendt for at kunne fjerne sorte streger på borde og gulve. Svampen anvendes uden kemi og bør ikke anvendes på sarte blanke overflader. Lav test inden, den bruges på sarte overflader.

 

Bestilling og levering

Vi har et stort sortiment af rengøringsartikler af høj kvalitet. Vi henvender os både til det store rengøringsselskab, men også til rengøringspersonalet i virksomheder, der selv klarer deres rengøring. Det skal være muligt for alle at købe rekvisitter til en nem hverdag indenfor rengøring.

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.