Svanemærket klud

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 35

Faldende orden
Side
pr. side

Svanemærket klud

Vidste du, at en god microfiberklud kan holde til over 500 vaske? Hos Vestergaard Nustrup har vi markedets bedste universal mikrofiberklud i sortiment; mange forskellige farver og størrelser - alle med en fuldstændig fantastisk absorberingsevne. Microfiberklude fra Vikan, Tentax og Puri-Line er dejlig bløde at arbejde med og deres struktur gør det muligt at udføre effektiv rengøring helt uden rengøringsmidler og kemikalier. Ønsker du at anvende rengøringsprodukter, vil kludene blot forstærke virkningen af disse.

Microfiberkludene fra Vikan, Tentax og Puri-Line bibeholder sugeevne, renhed og facon. Kludene er mærket med det officielle nordiske miljømærke ”Svanemærket”, hvilket indikerer, at de er fremstillet efter miljøvenlige principper.

Benytter I farvekodning i virksomheden, er der også mulighed for at vælge klude efter dette. Bemærk også, at der er 2 forskellige størrelser.

 

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.