Tæpperens

Almindelig rengøring og pletrensning af tæpper og tekstiler kræver specielle produkter, der er både effektive og skånsomme mod dine tæpper. Hos Vestergaard Nustrup har vi tæpperenseprodukter, der sikrer dig et godt resultat uanset opgavens omfang. Start altid op med at støvsuge et tæppe før det renses.

Har du gamle eller svære pletter på tæppet anbefaler vi, at disse fjernes med pletfjerner inden du går igang med hele tæppet. Benyt vores tæpperenseprodukter i en tæpperensemaskine, som vil gøre det hårde arbejde for dig.

OBS! Skal du rense tæpper med kraftige farver eller uldtæpper, bør du altid lave en test på ikke synligt sted. Ægte arabsiek tæpper renses specielt med æteriske olier og må ikke ekstraktionsrenses.

Bemærk, at de fleste af vores produkter er koncentrerede og skal derfor blandes op med vand inden brug. Læs nærmere information på etiketten. Mangler du datablad på produkterne, kan disse findes og downloades her på vores hjemmesiden inde på hvert enkelt produkt. Skulle du støde på et produkt, hvor databladet ikke er tilgængeligt, er du velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så vil vi fremskaffe databladet til dig.

Et rent og flot tæppe giver et bedre indtryk og et bedre indeklima, så der er ingen grund til at vente.