Take away artikler

Vis som Gitter Liste

20 varer

Faldende orden
pr. side

Take away artikler

Hos Vestergaard Nustrup finder du en bredt udvalg af emballage til take away branchen. Mange restauranter og storkøkkener leverer mad ud af huset. I den forbindelse benyttes en del engangsartikler, som skal have en vis kvalitet, både for at holde til maden, men også for at præsentere virksomheden udadtil. Vi har et sortiment, der blandt andet indeholder pølsebakker, kagebakker, burgerbakker og diverse æsker til servering / udlevering af madvarer.

I storkøkkenet, restauranten og kantinen foretages der storkøb af assorterede varer og man kan nemt komme op på fragtfri forsendelse. Vi har mange forskellige take away artikler, så prøv os og se, om vi ikke også har det, der passer til Jeres forbrug.

Hos Vestergaard Nustrup er vi også leveringsdygtige i alt indenfor rengøringsartikler og forbrugsvarer til virksomheder og institutioner, såvel store som små. Køber du stort ind, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, om der er mulighed for kvantumsrabat på de varer, som du skal bruge.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.