Fremfører og skafte

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 137

Faldende orden
Side
pr. side

Fremfører og skafte

Med det helt rigtige tilbehør til din moppe bliver effektiv rengøring af gulve og store overflade mange gange nemmere og hurtigere. Gør opgaven nemmere for dig selv eller dit rengøringspersonale.

Hos Vestergaard Nustrup har vi samlet et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til flere forskellige moppesystemer. Her finder du fremfører, stativer, skafter og andre reservedele til markedets bedste priser.

Vælg dit tilbehør ud fra dine behov og hvilket område der skal gøres rent. Har du et bestemt ønske til dit skaft eller din fremfører, er der store chancer for at du kan finde det her. Vi fører mange forskellige udformninger af fremfører og skafte. Du kan vælge ud fra både pris og ergonomi. I nogle tilfælde er det også muligt at vælge svanemærkede produkter.

Det store udvalg gør også, at du skal være opmærksom på, om de ønskede produkter passer sammen i gevind eller clicksystem. Der kan i visse tilfælde være mulighed for at tilkøbe en adapter, hvis de ønskede rekvisitter ikke passer sammen.

Er du på udkig efter noget bestemt, som du ikke kan finde her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260. Vi står altid klar med vejledning og besvarer gerne dine spørgsmål.