Tilbehør

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 26

Faldende orden
Side
pr. side

Tilbehør til vinduesvask

Når der skal vaskes vinduer, findes der meget forskelligt udstyr. Vi giver dig mulighed for at vælge lige det, der kan gøre din vinduesvask nemmere. Vi har tilbehør, som du som professionel vinduespudser gerne vil bruge, så du kan udføre det perfekte stykke arbejde. Du har mulighed for at vælge udstyr i forskellig bredde, så det passer lige til dine vinduer. Vinduessæbe kan du også finde i vores sortiment.

Da vinduer jo er placeret i forskellig højde, har vi også et udvalg af teleskopskafte, så du kan nå ekstra langt med dit vinduespudserudstyr.

 

Køb dit vinduespudserudstyr her og gør arbejdsgangen lettere for dig selv.

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte vinduesvask. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.