Toilet/bad

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Både den daglige vedligeholdelse og den store hovedrengøring af toiletter, badeværelser og bruserum kræver effektive rengøringsmidler. Hos Vestergaard finder du et kvalitetssortiment af rengøringsmidler, der kan klare både snavs, kalkaflejringer og sæberester alle steder på dit badeværelse.

Hos Vestergaard Nustrup finder du effektive og prisvenlige produkter til rengøring af toiletkummer og urinaler. Vores produkter angriber kalk, rust og urinstensbelægninger - og kan anvendes både til rengøring i private hjem og til erhvervsrengøring.

I vores sortiment finder du også svanemærket WC-rens, der er skåner miljøet og rengør effektivt helt uden sundhedsskadelige kemikalier. Trænger toilettet til en grovrengøring, finder du også toiletrens i en stærkere variant, der virker baktiehæmmende og fjerner ubehagelig lugt. Vi er ligeledes leveringsdygtige i urinalblokke og spærrevæske / klosetvæske.

Har du kalkbelægning på fliserne i badeværelset anbefaler vi, at du starter med at bruse flisevæggen over med koldt vand, så alle fugerne mellem fliserne også er våde, da kalkfjerner ellers og vil kunne fjerne kalken i fugerne. Hvis du skal igang med de stærkere afkalkningsprodukter, skal du huske at læse vejledning på produktet vedrørende værnemidler såsom handsker. Gummihandsker vil du også kunne finde i vores sortiment, søg fx under vinylhandsker eller latexhandsker.