Toiletbørster

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Toiletbørsten har nok et af de mest utaknemmelige jobs i byen, men de er til gengæld helt uundværlige. Køb billige toiletbørster hos Vestergaard Nustrup og få arbejdet gjort - hurtigt, nemt og effektivt. Sammen med vores øvrige produkter indenfor rengøring af toiletter, sørger de holdbare og stærke wc-børster fra Vikan for at holde kummen helt ren.

Rigtig mange toiletter har en skyllekant, som en rund toiletbørste ikke kan komme op under, her bør du vælge en toiletbørste med en lille ”kantbørste”, der kan rengøre dette område. Der er her også mulighed for at vælge den mere ergonomiske toiletbørste, som har et længere skaft og hvor der medfølger ophæng til holderen.

Bestil din WC-børste her på hjemmesiden sammen med WC-rens for den totale løsning. Og har du kalk eller andet genstridigt snavs i Wc-kummen kan vi anbefale, at du afprøver skuresticks til at fjerne dette.

Ønsker du yderligere specifikationer på en børste, kan du downloade disse på de fleste børster her på siden.

Skal du købe større ind til en institution, en virksomhed eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk eller telefon 74871260 for et tilbud på storkøb. Storkøb kan naturligvis også være et større køb af assorterede varer fra vores store sortiment af artikler til rengøring og vask.