Toiletpapir

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 28

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 28

Side
pr. side
Faldende orden

Hos Vestergaard Nustrup finder du altid et bredt udvalg af toiletpapir i alle kvaliteter og længder. Her finder du de blødeste toiletruller og det bedste toiletpapir i ark - og altid til de skarpeste priser.

Vi har alt fra helt almindeligt toiletpapir, til jumbo ruller. Vi har flere forskellige papirs kvaliteter og så er størstedelen af vores produkter svanemærket. Find bl.a. toiletpapir fra kendte mærker som Tork, Lotus, Katrin, Kimberley-Clark, samt vores helt egen import af topkvalitet toiletpapir, Papernet.

Der er mange grunde til at spare turen i det lokale supermarked. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige kvaliteter, størrelser, brands, materialer og meget mere.

Uanset om du er på udkig efter discount eller papir af højeste kvalitet så har vi sikkert produktet til dig. Vores udvalg byder på 2lags og 3-lags. Flere lag resulterer i tykkerer papir og mere behageligt brug. Vi tilbyder toiletpapir i ny fiber kvalitet såvel som genbrugsfiber. Forskellen ligger i hvordan papirerne er lavet.