Toiletpapir

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 31

Faldende orden
Side
pr. side

Toiletpapir

Hos Vestergaard Nustrup finder du altid et bredt udvalg af toiletpapir i alle kvaliteter og længder. Her finder du de blødeste toiletruller og det bedste toiletpapir i ark - og altid til de skarpeste priser.

Vi har alt fra helt almindeligt toiletpapir, til jumbo ruller. Vi har flere forskellige papirs kvaliteter og så er størstedelen af vores produkter svanemærket. Find bl.a. toiletpapir fra kendte mærker som Tork, Lotus, Katrin, Kimberley-Clark, samt vores helt egen import af topkvalitet toiletpapir, Papernet.

Der er mange grunde til at spare turen i det lokale supermarked. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige kvaliteter, størrelser, brands, materialer og meget mere.

Uanset om du er på udkig efter discount eller papir af højeste kvalitet så har vi sikkert produktet til dig. Vores udvalg byder på 2lags og 3-lags. Flere lag resulterer i tykkere papir og mere behageligt brug. Vi tilbyder toiletpapir i ny fiber kvalitet såvel som genbrugsfiber. Forskellen ligger i hvordan papirerne er lavet.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.