Universalrengøringsmiddel

Vis som Gitter Liste

23 varer

Faldende orden
pr. side

Universalrengøringsmidler er blandt vores mest solgte produkter, uanset branche, niveau og opgave. Universalrengøringsmiddel er velegnet til daglig rengøring af gulve, vægge, lofter, inventar, klinker og endda vinduer - i de fleste tilfælde uden behov for efterskylning.

Der findes rigtig mange universalrengøringsmidler og har du ikke et specifik rengøringsproblem, er der ingen grund til at bruge skrappere midler, da universelle rengøringsmidler dækker og en lang række rengøringsopgaver. Du har her også mulighed for at vælge svanemærkede produkter og dermed passe på miljøet. Vi vil gerne gør opmærksom på, at vi sælger rigtig mange koncentrerede produkter, hvilket betyder, at du ikke skal bruge ret høje mængder at rengøringsmiddel i dit vand. Husk altid at læse vejledning på etiketten inden du doserer dit rengøringsmiddel. For meget rengøringsmiddel gør ikke din rengøring bedre. Ønsker du et datablad på dit universalrengøringsmiddel, kan dette også findes her på vores hjemmeside. Databladene kan downloades på siden med produktet og i nogle tilfælde, vil det også være muligt at downloade yderligere informationer.

De fleste produkter er velegnede til anvendelse manuelt, i gulvvaskemaskiner eller med et hvilket som helst mopvaskesystem.

Du kan evt. supplere dine universalrengøringsmidler med specialmidler til rensning af forskellige typer specialoverflader.

Hvis du har spørgsmål vedrørende produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os på chatten nede i højre hjørne eller på mail: salg@vestergaardnu.dk. Køber ind i større mængder, giver vi gerne et tilbud.