Urinalmidler

Hos Vestergaard Nustrup finder du effektive og prisvenlige produkter til rengøring af urinaler. Vores produkter angriber kalk, rust og urinstensbelægninger. Urinaler kræver særlig rengøring og pleje. Ikke mindst lugtgenerne kan være store, hvis ikke de rigtige produkter bruges til rengøring og evt. desinfektion.

Med vores produkter til urinaler får du hele pakken til pleje og rengøring af urinaler. Hvis du har problemer med stærk urinlugt skal bakterierne, der forårsager lugten, bekæmpes med et passende middel. Det og meget andet finder du hos os på www.vestergaardnu.dk.

I vores sortiment finder du i urinalblokke og spærrevæske / klosetvæske samt produkter til at slå bakterierne ihjel med, som giver den dårlige lugt fra/ved urinalerne.

Se også vores udvalg af WC-rens i god kvalitet her på siden

Fordelene ved rene urinaler er mange, men først og fremmest handler det om, at hygiejnen på særligt arbejdspladsen skal være i top. Det sikrer, at bakterier ikke trækkes med ud i kontormiljøet, såvel som at både medarbejdere og eventuelle kunder med glæde bruger toilettet.

Er du i tvivl om, hvilket middel du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi har som sagt også svanemærket rengøringsmiddel til toilettet her i vores udvalg.