Vægbørster

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Køb dine vægbørster hos Vestergaard Nustrup. Vi har et stort udvalg i kvalitetsbørster blandt andet fra den danske virksomhed Vikan og du kan frit vælge mellem vaskebørster lige fra bløde hår til de lidt mere genstridige hår.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge vægbørster i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører mere farvekodning på dine rengøringsartikler. Du kan få vægbørster i forskellige former, alt efter, hvad du skal bruge den til. Danske Vikan producerer en kollektion af vægbørster, som passer sammen med øvrige Vikan-produkter i en serie af børster, skafter og udstyr, som kan udruste alle rengøringsafdelinger.

Hos Vestergaard Nustrup kan du vælge mellem vægbørster med eller uden vandgennemløb, med kort eller lang skaft og en lang række farver. Du finder vægbørster til rengøringsopgaven i storkøkken og baderum m.m., alle produceres af det bedste og stærkeste materiale for kvalitetsrigtige børster.

Ønsker du nærmere information om en børste, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.