Vægophæng

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Køb dine vægophæng hos Vestergaard Nustrup. Vi har et stort udvalg i kvalitetsophæng blandt andet fra den danske virksomhed Vikan og du kan frit vælge mellem ophæng til et enkelt produkt og helt op til 6 produkter.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge vægophæng i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører mere farvekodning på dine rengøringsartikler. Du kan få vægophæng i forskellige former alt efter, hvad du skal bruge dem til.

Har du brug for nærmere specifikationer på et vægophæng, kan dette downloades på hvert enkelt produkt. Her kan du se længde og bredde på ophænget. Og du kan også se, om den pågældende ophæng kan tåle høje temperaturer under rengøring.

Du kan hos os også købe børstevarer, gulvskrabere, skovle fra Vikan’s hygiejne program, der består af mange forskellige farvekodede kvalitetsprodukter. Den hygiejniske farvekodning, som er opfundet af Vikan og nu er industristandard i det meste af verden, reducerer risikoen for krydskontaminering – en vigtig årsag til problemer med fødevaresikkerheden – ved at sikre, at rekvisitterne udelukkende anvendes efter hensigten.

Vikan’s farvekodede sortiment af rengøringsrekvisitter gør det let at holde de forskellige rengøringsrekvisitter adskilt fra hinanden og sikrer overholdelse af HACCP-kravene og de forskellige standarder for fødevaresikkerhed, herunder FSSC 22000, BRC, IFS og SQF.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder.