Værnemidler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 46

Faldende orden
Side
pr. side

Personlige værnemidler dækker blandt andet over beskyttelsesbeklædning, hjelme, beskyttelsesbriller, masker og andre beklædningsgenstande eller udstyr, som er beregnet til at beskytte kroppen. Værnemidler beskytter dig fx. mod varme, kemikalier, biologiske risici og luftbårne partikler. Formålet med personlige værnemidler er at reducere medarbejderes udsættelse for farer ved at tilføje ekstra beskyttelse til brugerens normale beklædning. Specielt efter Covid19 er kommet frem, har der i høj grad været brug for værnemidler i form af engangshandsker og masker. Handsker kan du finde under nitrilhandsker, latexhandsker eller vinylhandsker. Du kan blot ”klikke” på den ønskede handske her og du vil blive ledt ind på den ønskede side.

Tag altid gerne kontakt til os hos Vestergaard Nustrup, hvis du har spørgsmål til valget af værnemidler i ekstraordinære situationer, vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Flere at de skrappere rengøringsmidler kræver brug af værnemidler, her er det vigtigt, at du læser på produkternes datablad, hvilket værnemiddel du bør anvende.

Ønsker du nærmere information om et værnemiddel, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.