Vask / Opvask

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 52

Faldende orden
Side
pr. side

Hvad enten du søger flydende opvaskemidler, opvasketabletter eller tøjvask, så finder du velegnede produkter hos Vestergaard Nustrup. Vores rengøringsmidler til opvask og vask er fra de førende producenter af opvaske- og vaskemidler. Produkterne er produceret til institutionsbrug og mange er derfor højtkoncentrerede. Dette kan også betyde, at du skal bestille større portioner ad gangen end du er vant til, hvis du gerne vil købe til privat brug.

Gå på opdagelse i vores udvalg af flydende vaskemiddel, vaskepulver, skyllemidler, maskinopvask, opvaskemidler og opvasketabletter. Vi har produkter, der egner sig til en lang række områder, herunder skoler, restauranter, sportshaller, plejehjem mm.

Både når det gælder produkter til vask og opvask skal du være opmærksom på kvaliteten og doseringen. Vi anbefaler altid, at du læser på etiketten og følger doserings- og brugsvejledning. Der er ingen grund til overdosering, da dette ikke vil give et bedre resultat.

Skal du bruge produkterne til erhvervsbrug kan du downloade datablade her på hjemmesiden, når du er inde på det enkelte produkt. Skulle du støde på et produkt, hvor du ikke kan finde datablad, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.

Også blandt tøjvask og opvask kan du finde svanemærkede produkter, som du med fordel kan bruge, hvis du har udfordringer med allergier eller hvis du simpelthen bare gerne vil passe på miljøet.