Vaske/plejemidler

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side

Vi har en række rengøringsmidler, der er udviklet til vask og pleje af hårde gulvtyper som linoleum, vinyl, terrazzo, klinker mm.
Når du bruger et effektivt gulvprodukt får du en god rengøring, især hvis du også vælger en egnet microfibermoppe.

Husk altid, at undgå at bruge for meget vand når du gør gulvene rene. Kontakt os gerne, hvis du har større opgaver og har brug for råd og vejledning i vask af gulve. Vi har stor erfaring fra skoler, plejehjem, daginstituationer, industri, kontorer mm.

Gulvrengøring er en hel disciplin for sig, hvor du har brug for rengøringsmidler, som i mange tilfælde skal være tilpasset specielle gulvtyper. Uanset hvor du skal rengøre gulve, er det vigtigt, at du tager det rigtige valg om rengøringsmidler og det udstyr, du benytter. Husk, at vi kan forsyne dig med alle typer af gulvrengøringmidler og udstyr som fx. rengøringsvogne, skafte, mopper og klude, som du har brug for til din opgave. Den rigtige gulvsæbe kan pleje dit trægulv eller afhjælpe striber på dine blanke klinker.

Vær opmærksom på at følge doseringsvejledning på dunken, da for høj dosering kan være lige så skidt for resultatet som ingen rengøringsmiddel. For meget gulvrengøringsmiddel kan fx give et "fedtet" lag på gulvet

Der er naturligvis også mulighed for at være mere miljøbevidst og vælge svanemærkede produkter til din gulvrengøring. Du kan her på vores hjemmeside også finde svanemærkede mopgarn og ergonomiske skafte.

Køber du produkter hos os, kan du altid downloade datablad her på hjemmesiden, når du står på varens side. Hvis du støder på en vare, der mangler datablad, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.