Vaskemidler

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Shop dit vaskepulver her - og få dem leveret lige til døren.

Hos Vestergaard kan du altid finde vaskemidler til konkurrencedygtige priser - også som storkøb. Vores vaskemidler vasker effektivt og skånsomt rent. Vaskemidler er rengøringsmidler, som er specialfremstillet til rengøring af tekstiler.

I vores sortiment finder du vaskemidler fra førende brands som eksempelvis Neutral. Vores vaskepulver indkøbes hos anerkendte leverandører, der alle har fokus på minimal miljøpåvirkning og begrænset dosering. Se også efter produkter med Svanemærket - så vælger du et produkt, der er økologisk nedbrydeligt og dermed skånsom for miljøet.

Det kan være svært at vælge, hvilket vaskepulver man skal bruge. Vi anbefaler at vaske det hvide tøj med vaskepulver, der er beregnet til dette, for at holde den klare hvide farve i tøjet. Samtidig skal du være opmærksom på, ikke at doserer for meget vaskepulver, da dette ikke vil give et bedre resultat end korrekt dosering, da vaskemidler også skal kunne skylles ud af tøjet igen. Bemærk, at mange af produkterne er koncentrede og der derfor ikke skal benyttes så høj dosering.

Har du tøj med pletter, får du det bedste resultat, hvis du starter med at behandle pletten, fx. med J. Rens - varenummer. 1310174070, som er effektiv til mange pletter, og derefter vaskes tøjet i vaskemaskinen.

Tjek altid tøjet for højest anbefalede vasketemperatur, så tøjet bevarer formen.