Vaskeovertræk

Vaskeovertræk
Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup har vi et bredt udvalg i slidstærke vaskeovertræk, der findes i forskellige bredder og har generelt en meget lang levetid. Her finder du nemt det vaskeovertræk der passer til din holder - og så er du klar til nem rengøring af vinduer, glaspartier og spejle. Og du kan naturligvis også finde alle andre værktøjer til effektiv vinduesvask og rengøring af tavler, fliser og andre blanke overflader.

Vi fører forskellige mærker af vaskeovertræk, hvoraf de fleste er i microfiber, der gør rengøringen lettere. Ønsker du at finde de redskaber, som også professionelle vinduespudsere anvender, er du kommet det helt rigtige sted.

Hvis du vælger at anvende vaskeovertræk til rengøring af dine vinduer, har du mulighed for at vælge hvilken bredde du ønsker vaskeovertrækket i. Vaskeovertræk sættes på en holder (holder til vaskeovertræk), der passer til i bredden og gør vask af vinduer til en leg. Har du vinduer op i højden, er der også mulighed for at montere et teleskopskaft, der kan sættes på både holder til vaskeovertræk og på skviiserhåndtag.

Du kan naturligvis også findes sæbe til vinduesvask i vores udvalg af rengøringsmidler og har du fået maling eller andet genstridigt snavs på vinduerne finder du også en skraber til at fjerne dette.