Vaskepulver

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Firmaets historie startede op i 1959, som et vaskeri, der vaskede tøj for folket. Efterfølgende da mange hjem fik egne vaskemaskiner, gik vi over til at sælge produkter til tøjvask. Og det gør vi stadig sammen med et stort udvalg af andre produkter til rengøring og vask m.m.

Hos Vestergaard Nustrup kan du altid købe vaskepulver i storkøb til konkurrencedygtige priser. Effektivt og økologisk nedbrydeligt vaskepulver bruges bl.a. i storvaskerier på virksomheder og institutioner, som har behov for højeffektiv tøjvask. 

Her finder du storkøb af højkoncetreret vaskepulver til både hvidvask og vask af kulørte tekstiler. Effektiv tøjvask fjerner alle former for tilsmudsninger og vores kvalitetsudvalg sikrer dig et godt resultat selv ved lave temperaturer. Hos Vestergaard Nustrup fører vi desuden vaskepulver både med og uden blegemiddel og optisk hvidt.

Alle vores vaskepulver indkøbes hos anerkendte leverandører, som har fokus på minimal miljøpåvirkning og begrænset dosering. Der er også mulighed for køb af svanemærkede produkter.

Hvis du ønsker datablad på varen, kan den findes her på hjemmesiden ved hvert enkelt produkt. Skulle databladet ikke være tilgængeligt, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så skal vi gerne finde det til dig.