Velcro fremfører

Vis som Gitter Liste

24 varer

Faldende orden
pr. side

Fremfører med velcro

Hos Vestergaard Nustrup har vi et stort udvalg af fremfører med velcro.

En god moppefremfører er let navigere med, nem at montere moppe på og i det hele taget enkel at betjene. Hos Vestergaard Nustrup finder du moppefremfører til velcromopper i mange forskellige størrelser og til flere forskellige systemer. Flere af vores mest populære fremfører passer til flere skafter. Velcrofremfører hæfter på moppen ved hjælp af vulkaniseret velcro

Typisk vil man anvende en fremfører 40 cm til vask af gulve, hvorimod det kan være en fordel enten at anvende en 40 cm eller en 60 cm fremfører, når der skal tørmoppes og en 30 cm’s når man ønsker at rengøre inventar eller mindre rum.

Ønsker du en velcrofremfører med en længere levetid, er det muligt at vælge en fremfører, hvor velcrobåndene kan købes særskilt og udskiftes, når de ikke længere virker. Der er også mulighed for at købe en velcrofremfører låsesystem.

Vedligeholdelse af velcrofremfører:

  • Tørres af med en fugtig klud
  • Holdes rent for garn og andre partikler

Er du i tvivl om, hvilken velcrofremfører der er bedst til lige netop din rengøringsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Vi kan kontaktes på salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.