Vinduespudserudstyr

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 66

Faldende orden
Side
pr. side

Det helt rigtige vinduespudserudstyr til den professionelle og den kvalitetsbevidste hjemmebruger.

Hos Vestergaard Nustrup fører vi alt det vinduespudserudstyr, du har brug for, lige fra den helt rigtige sæbe til den knivskarpe skraber. For en vinduespudser handler det om at frembringe det rigtige resultat første gang, og med det rette vinduespudserudstyr er du allerede tættere på at løse opgaven. Gør vinduesvasken lettere ved bruge at de rigtige rekvisitter.

Der er forskellige måder at vaske vinduer på og her har du mulighed for at købe både vaskeovertræk og vinduesskrabere i forskellige størrelser og har du vinduer oppe i højden, kan du også købe teleskopskafte, der passer til.

Ønsker du yderligere specifikationer på de forskellige produkter, kan disse i mange tilfælde downloades på selve produktet og finder du ikke de ønskede specifikationer, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så er vi gerne behjælpelige. På en del af produkterne vil du under relaterede produkter kunne se, hvad der kan benyttes/passer sammen eller om du måske kan finde samme produkt i en anden farve eller størrelse.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder.