Vinduesskrabere

Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
pr. side

Vinduesskraber

Her i vores sortiment finder du et bredt udvalg af vinduesskrabere. Vi har både de klassiske skrabere og de praktiske to-i-en vinduespudseværktøjer til rengøring af vinduer, spejle, tavler osv. Vi fører desuden skrabere til fjernelse af lak, maling, klistermærker og voks på vinduer - samt løse skvisergummi til vinduesskrabere. Det er også her, du kan finde de redskaber, som den professionelle vinduespudser anvender.

Vælger du et løst skviserhåndtag, har du selv mulighed for at vælge, hvilken bredde skinne du ønsker at sætte på. Har du vinduer med forskellig bredde, er det nem at udskifte skinnen. Og har du vinduer i forskellig højde, er der også mulighed for at sætte et teleskopskaft på din vinduesskraber. Der er flere forskellige længder at vælge imellem, du skal vare være opmærksom på at skaft og skviserhåndtag gerne skal være samme mærke for at passe sammen.

Køb dit vinduespudserudstyr her og gør arbejdsgangen lettere for dig selv.

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på det ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.