Tilbehør til rengøringsvogne

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 131

Faldende orden
Side
pr. side

Vi har et stort sortiment i tilbehør til alle vores rengøringsvogne. Her kan du få overblikket over reservedele og løsdele til de forskellige vognsystemer.

Du finder også her et bredt udvalg af fx kurve, rørfix m.m., der både passer til rengøringsvogne, men som naturligvis også kan bruges til en lang række andre rengøringsformål. Og savner du en vasketøjskurv, som kan komme op i højde med hjul på, er det også her du skal kigge.

Har du brug for nærmere specifikationer på et produkt, kan dette downloades på de fleste produkter og finder du det ikke, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så er vi gerne behjælpelige hermed. På datablad/specifikation kan du fx se længde og bredde på kurve eller spande.

Du vil i mange tilfælde kunne finde relaterede produkter på en vare, hvis du fx mangler en spand, der skal passe til en bestemt rengøringsvogn.

Søger du efter skafte, fremfører og mopgarn, er vi også leveringsdygtige i dette, både hvis du ønsker microfiberløsning eller drypsystem.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder eller få et tilbud på en specifik rengøringsvogn med tilretninger efter dit ønske.