WC rens / Urinalrengøring

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du effektive og prisvenlige produkter til rengøring af toiletkummer og urinaler. Vores produkter angriber kalk, rust og urinstensbelægninger - og kan anvendes både til rengøring i private hjem og til erhvervsrengøring.

I vores sortiment finder du Svanemærket WC-rens, der er skåner miljøet og rengør effektivt helt uden sundhedsskadelige kemikalier. Trænger toilettet til en grov rengøring, finder du også toiletrens i en stærkere variant, der virker bakteriehæmmende og fjerner ubehagelig lugt. Vi er ligeledes leveringsdygtige i urinalblokke og spærrevæske / klosetvæske.

Se vores udvalg af WC-rens i god kvalitet her på siden

Her på siden finder du et stort udvalg af både urinalrengøring, WC- og toiletrens – du finder med andre ord alt det, der skal til for at holde toilettet pænt og rent. Fordelene ved rene toiletter er mange, men først og fremmest handler det om, at hygiejnen på særligt arbejdspladsen skal være i top. Det sikrer, at bakterier ikke trækkes med ud i kontormiljøet, såvel som at både medarbejdere og eventuelle kunder med glæde bruger toilettet.

Er du i tvivl om, hvilket middel der skal bruges enten hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi har som sagt også svanemærket rengøringsmiddel til toilettet her i vores udvalg.