Om Vestergaard Nustrup

Vestergaard Nustrup ApS er en jysk engrosvirksomhed med mere end 50 års erfaring. Vi er ca. 9 dedikerede medarbejdere med stor erfaring, der tilbyder en totalløsning inden for bl.a. rengøringsmidler, rengøringsartikler, maskiner og hårde hvidevarer. Oprindeligt startede Aage Vestergaard op i 1959 med et vaskeri i Gram i Sønderjylland. Siden flyttede virksomheden 13 km mod øst til det gamle mejeri i Nustrup, hvor den stadig ligger.

I dag ejes virksomheden af Carsten og Susanne Vestergaard (børn af stifterne Aage og Ellen Vestergaard) samt Rene Bendtsen.
 
Hos Vestergaard Nustrup gør vi en stor dyd ud af, at vi har mange års erfaring samlet i virksomheden. Gennem et mangeårigt solidt samarbejde med flere leverandører har vi også stærk opbakning fra denne side. Når vi tager ud på messer eller selv afholder messe deltager vore leverandører altid med glæde.
 
Mange af vore kunder fokuserer i dag på arbejdsmiljø og miljøvenlige rengøringsmidler, og vi har de ”rigtige” produkter til at kunne efterkomme deres krav, bl.a. et stort udvalg i svanemærkede rengøringsmidler. Udover at kunne levere rengøringsartikler, har vi også egen servicemontør blandt vore medarbejdere. Rene Bendtsen er ekspert i hårde hvidevarer og hjælper gerne, både med køb, montage, reparation og servicering.
 
Vi ønsker at sikre vore kunder kvalitetsprodukter og optimal rådgivning til de ”rigtige” priser. Derfor har vi indgået samarbejde med førende leverandører indenfor vores område - til gavn for dig.