Om Vestergaard Nustrup

 

Kald os bare rengøringsnørder

Kald os bare serviceorienterede rengøringsnørder

Det gør vores kunder - og det er en stor kompliment og i udpræget grad vores kunders fordel.

 

For hos Vestergaard Nustrup har vi beskæftiget os professionelt med rengøringsartikler og -maskiner siden 1959 og har været fordybet i branchen siden.

 

Vi leverer alt i rengøringsartikler fra eget lager til særlig danske industrikunder, rengøringsselskaber og offentlige institutioner, herunder mange svømme- og idrætscentre. Vi har hjemme centralt i det sydlige Jylland, men betjener kunder over hele landet. I en rimelig radius fra domicilet i Nustrup kører vi ud med egen bil og har dermed maksimal fleksibilitet og service.

 

Vestergaard Nustrup har agenturet for flere kendte rengøringsbrands og et generelt bredt sortiment af relevante rengøringsartikler og maskiner.

 

Som noget unikt har vi egen service- og reparationsafdeling, der håndterer alle mærker inden for rengøringsmaskiner og rengøringsrobotter eksempelvis. Læs mere om vores serviceafdeling.

 

Vore dedikerede medarbejdere har fokus på de rigtige og bæredygtige løsninger til vore kunder. Det kan være dyrt at købe billigt, er devisen. Vi rådgiver om t købe det rigtige - hverken det dyreste eller det billigste, men det der dur. Kort og godt. Rene ord for pengene. Det er, hvad du får hos Vestergaard Nustrup.

 

Firmaet ejes fortsat af familien Vestergaard, søskendeparret Susanne og Carsten Vestergaard, som er 2. generation i virksomheden. Rene Bendtsen fra serviceafdelingen er også medejer gennem mange år.

 

Selskabet blev grundlagt i Sønderjylland i 1959. Her er det fortsat rodfæstet. Her har vi lært at være nørder. Det er vi glade for, og det er vores kunder også. Det er kendetegnet for Vestergaard Nustrup.

 

Vi ønsker at sikre vores kunder kvalitetsprodukter og optimal rådgivning til de "rigtige" priser.

Derfor har vi indgået samarbejde med førende leverandører indenfor vores område - til gavn for dig.

Kontakt os
© 2018. Vestergaard Nustrup ApS