Rengøringsmidler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 277

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup er vi eksperter i billige, effektive rengøringsmidler når man regner priser i brugsopløsning. Her kan du altid finde de rette rengøringsmidler, uanset om du handler som privat, virksomhed eller som offentlig indkøber.

I vores sortiment finder du universalrengøring, grundrengøring, sanitetsrengøring, vaskepulver, skumrengøring, grundrens, gulvprodukter, kalkfjernere, ovnrens og en lang række specialprodukter til effektiv rengøring. Vi tilbyder rengøringsløsninger til alle brancher bl.a. Horeca, service, praksis og klinik, sundhed og uddannelsessektoren. Gennem vores mange år som rengøringsgrossist har vi fået en bred og dybdegående indsigt i arbejdsgange, så vi altid har de produkter som egner sig bedst i vores sortiment. 

Hos Vestergaard mener vi at valget af rengøringsmidler er yderst vigtigt for brugeren såvel som miljøet. Vi prøver at finde de produkter som er mindst skadelige for forbrugeren og miljøet, men som også giver de bedste resultater. For os er det vigtigt, at du som kunde får de produkter som er de meste effektive til dit respektive rengøringsformål. Vores produkter er testet af professionelle gennem mange år, så vi ved at vores kvalitet altid er i top. Vi har også et stort udvalg i Svanemærkede rengøringsmidler såvel som rengøringsrekvisitter.

Når du handler rengøringsmidler på www.vestergaardnu.dk er du sikker på at få et stort udvalg, god kvalitet og konkurrencedygtige priser.