Hygiejneprodukter

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 216

Faldende orden
Side
pr. side

Hygiejneprodukter

I Danmark har vi en stærk og stolt tradition for at forebygge og begrænse infektion og spredning af bakterier og vi har et særligt fokus på krops- og håndhygiejne, som en stærk faktor i at forebygge infektioner, der overføres via fysisk kontakt.

En effektiv håndhygiejne ER den bedste måde at reducere bakteriernes mulighed for at flytte sig fra menneske til menneske, og hos Vestergaard Nustrup er vi specialister i at skabe den mest effektive og højeste hygiejnestandard, som er praktisk muligt. Derudover har vi en række produkter til kropspleje, herunder intimsæbe, shower gel, shampoo og badesæber.

Hos Vestergaard Nustrup finder du et godt udvalg af sæber med og uden parfume både i fast og flydende form. Vi er også leveringsdygtige i allergivenlige sæber, der er specielt velegnede ved gentagende håndvask, røde hænder eller eksem. Det er ikke nok bare at skylle hænderne, der skal en effektiv men mild sæbe til for at opretholde en god håndhygiejne. En del af produkterne er også svanemærket, som dokumenterer milde og miljøvenlige produkter.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.