Serviceafdeling


Vestergaard Nustrups serviceafdeling for alle rengøringsmaskinerVestergaard Nustrup har en professionel serviceafdeling under ledelse af Henrik Skov Andersen

 

Vi servicerer stort set alle mærker i rengøringsmaskiner og robotter med udspring i serviceteknikernes mangeårige erfaring i branchen.

 

Vores servicetekniker er erfarne Rene Bendtsen, der tilbyder service og reparationer over hele landet. Han har været i branchen i mange år og har virkelig været med til at holde rengørings-sektoren i gang.

 

Vi har mere end 25 års erfaring i hvidevareservice hos professionelle. Vi sælger, monterer og servicerer også doseringsanlæg, opvaskemaskiner og industrimaskiner til storkøkkener, industri mm. Hvis du har problemer med din vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab eller komfur står vores professionelle ekspertise gerne til rådighed.

 

Vores servicebil er udstyret med et bredt sortiment af reservedele, hvilket betyder, at de fleste opgaver kan løses ved første besøg.

 

 

Lav en serviceaftale med Vestergaard Nustrups serviceafdeling - det betaler sig

 

Med en serviceaftale kommer vi regelmæssigt forbi og tilser jeres rengøringsmaskiner. De efterses og vedligeholdes efter bedste standarder inden for markedet, så de har maksimal driftstid.

 

Skulle uheldet være ude, rykker vi ud med få timers varsel til vores servicekunder, og vi stiller en erstatningsmaskine til rådighed, hvis maskinen ikke kan repareres umiddelbart og straks.

 

Ring og få en pris på en serviceaftale på netop din maskine.

 

En god investering!

 

Kontakt:

Henrik Skov Andersen

Telefon: +45 31 68 00 68

Mail: henrik@vestergaardnu.dk

Eller kontakt kundeservice på salg@vestergaardnu.dk

 

Vi servicerer:

Numatic, Nilfisk, Nortec, Ghibli, Fimap og mange andre. 

Fra venstre Steffan, Henrik, Rene 

Kontakt os
© 2018. Vestergaard Nustrup ApS