Masker

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du et lille udvalg af masker, mundbind og mundvisir. Skal du bruge masker til industrielle formål kræver det viden om, hvad du ønsker at beskytte dig imod. Hvis du er i tvivl om, hvilken maske/filter du skal bruge, er det bedst at bede om rådgivning. Skal du arbejde med kemi, som du har købt hos os, vil der på databladet stå, hvilken form for værnemidler du bør anvende. Vi anbefaler, at du altid benytter de angivne værnemidler, da det handler om at passe på dit helbred. Når du køber åndedrætsværn, skal du altid være opmærksom på, om der skal købes filtre ved siden af eller om disse automatisk følger med. Da mange masker/åndedrætsværn kan anvendes med forskellige filtre, købes disse som regel hver for sig.

Ønsker du nærmere information om et værnemiddel, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer. Kan du ikke finde nærmere specifikationer er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.