Maskinopvask

Vis som Gitter Liste

24 varer

Faldende orden
pr. side

Vores maskinopvask bruges i stor stil i mange professionelle køkkener, hvor der stilles store krav til at vaske service rent.

Oplev fordelene når du bestiller online her på www.vestergaardnu.dk - priserne er gode og du får varerne leveret lige til døren!

Hos Vestergaard Nustrup finder du forskellige varianter af maskinopvask, som alle rengør og affedter din service effektivt. Vi fører flere højkoncentrerede maksinopvaskemidler, som anvendes og anbefales af storkøkkener, restauranter, caéer og andre professionelle køkkener, hvor der stilles store krav til renlighed og effektivitet. Vi har maskinopvask med og uden klor og vi har også svanemærket maskinopvask. Vi har også maskinopvask til mindre og husholdningsmaskiner.

Hvis du ønsker, at dit service skal afbleges og disinficeres, bør du vælge en variant med klor. I vores sortiment finder du desuden også afspændingsmiddel, filtersalt og salttabletter.

Har du erhverv i vores nærområde og ønsker doseringsanlæg til industriopvaskemaskinen, kan vi også levere og montere dette. Vi har vores egen serviceafdeling og vores servicemontør Rene er gerne behjælpelig med sådanne opgaver. 

Datablad på de forskellige produkter kan downloades her på hjemmesiden inde på hver enkelt produkt. Støder du på et produkt uden datablad, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.