Øjenskyl

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

For dine medarbejderes sikkerhed kan du her købe øjenskyl til brug, når/hvis uheldet er ude og fremmedlegemer finder ind i øjet. Et beskadiget øje kan give langvarige gener for dine medarbejdere. Du bør derfor altid have øjenskyl indenfor rækkevidde og placeret, så alle er klar over, hvor det skal findes.

Køb øjenskyl hos Vestergaard Nustrup - En billig "forsikring" for dine medarbejdere og din forretning.

Øjenskyl findes i forskellige emballagestørrelser. Det er vigtigt at læse vejledning for brug. Køb væghængte øjenskyllebokse i vedligeholdelsesfrit materiale til den lette og hurtige hjælp ved øjenulykker. Uanset årsagen skal det som oftest gå stærkt, når du får ting i øjet. Derfor skal beredskabet være på plads og være let tilgængeligt på arbejdspladsen.

Flere af de skrappere rengøringsmidler kræver brug af værnemidler, her er det vigtigt, at du læser på produkterne datablad, hvilket værnemiddel du bør anvende eller have i nærheden i tilfælde af uheld.

Ønsker du nærmere information om et værnemiddel, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.