Plastre

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du plastre i forskellige størrelser, længder og udformninger. Et bredt udvalg af plastre på arbejdspladsen er vigtigt både for sikkerheden, hygiejnen og dine medarbejderes velbefindende. I vores sortiment findes blandt andet almindelig plaster til mindre skader, plaster til smertelindring ved bi- og hvepsestik samt vabelplaster.

Et godt plaster i rette tid kan forhindre sygemeldinger og smitte. Husk at kontrollere og opdatere dit lager af plastre løbende. En plasterdispenser kan også være en rigtig god ide, den giver dig hurtig og hygiejnisk adgang til førstehjælp direkte ved arbejdsstedet. Træk og du får et plaster klar til brug og er hurtigt klar til at arbejde igen.

Du har også mulighed for at vælge vandfast plaster, plaster med farve eller plaster med indbygget metalflade, der kan spores af en metaldetektor, hvilket kan være velegnet i fx fødevareindustrien.

Ønsker du nærmere information om et værnemiddel, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer. Kan du ikke finde nærmere specifikationer er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.