Vinylhandsker

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Vinylhandsker er et populært valg indenfor fødevareindustrien og i situationer, hvor en høj grad af holdbarhed og beskyttelse er mindre prioritet. Mens vinylhandsken nok er mindre holdbar end fx. nitrilhandsker og latexhandsker, så er de også generelt en billigere løsning. Vinylhandsker er latexfri og har en løsere pasform, som gør dem hurtige at bruge. De har desuden antistatiske egenskaber og fås med pulver, som gør dem lettere at tage på.

Hos Vestergaard Nustrup fører vi alle slags handsker og rådgiver dig gerne omkring, hvilke handsker der er de rigtige for dig.

Vil du skåne dine hænder mod stærk kemi i rengøringsmidler eller andre kemiske produkter, mindske kontakten med bakterier eller undgå krydskontaminering mellem plejepersonale og patienter i dit erhverv? Så er engangshandsker et fornuftigt og nødvendigt valg. Vinylhandsker er engangshandsker med en glat overflade, der er nemme at tage af og på ved enhver arbejdsopgave. Vinylhandsker er godt valg, når det kommer til engangshandsker.

Se vores udvalg af vinylhandsker her

Hos Vestergaard Nustrup har vi et stort udvalg af vinylhandsker. Vi har vinylhandsker i forskellige størrelser, så du kan være sikker på, at du får de handsker hjem, som passer til dine og dine kollegaers hænder. På den måde får du det mest optimale ud af dine vinylhandsker i en given arbejdssituation.

Vinylhandskerne kommer i større pakker, så du kan nemt købe et stort lager hjem ad gangen. Tag et kig her på siden, og find lige den type engangshandsker, der opfylder dine behov for en god og sikker handske.