Gulvpleje

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Hos Vestergaard finder du både universal- og specialprodukter til effektiv rengøring og skånsom pleje af alle typer gulv og trapper. Forskellige typer af gulve kræver naturligt nok også forskellige typer af rengøringsprodukter. Med den rigtige vask får du ikke blot rene og pæne gulve. Den rigtige vask gør også dine gulve meget nemmere at vedligeholde. 

I vores sortiment af gulvvaske finder du også Svanemærkede produkter, der er biologisk nedbrydelige og giver effektiv rengøing uden sundhedsskadelige og miljøbelastende stoffer.

Vi anbefaler altid den korrekte dosering af produkterne, da overforbrug af sæbe kan lægge sig, som en hinde på gulvet og give et dårligere resultat.

Mangler du rekvisitter til din gulvrengøring kan vi også levere dette, skriv blot i søgefeltet om du fx ønsker gulvskrubbe eller moppe, så kan du se vores udvalg indenfor disse varer. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at gøre gulvvasken nem og ergonomisk, det vi din krop takke dig for.

Du vil altid kunne få datablad på produkterne. Hvis du ikke kan downloade databladet på selve produktet, er du velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så vil vi sende dokumentet til dig. På nogle produkter har vi også vedhæftet en vejledning til brug af varen, men ellers vil det stå på etiketten, når du modtager varen.