Nitrilhandsker

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side

Vil du skåne dine hænder mod stærk kemi i rengøringsmidler eller andre kemiske produkter, mindske kontakten med bakterier eller undgå krydskontaminering mellem plejepersonale og patienter i dit erhverv? Så er nitrilhandsker et fornuftigt og nødvendigt valg. Nitrilhandsker er fleksible engangshandsker med en glat overflade, der er nemme at tage af og på ved enhver arbejdsopgave. Nitrilhandsker er derfor et godt og ikke mindst sikkert valg, når det kommer til engangshandsker.

Nitrilhandskerne kommer i større pakker, så du kan nemt købe et stort lager hjem ad gangen. Tag et kig her på siden, og find lige den nitrilhandsker, der opfylder dine behov for en god og sikker handske.

Nitrilhandsker er fremstillet af nitrilgummi, også kendt som NBR, som er en syntetisk gummitype. NBR er en familie af umættede copolymerer, og er generelt modstandsdygtige over for olie, brændstof og andre kemikalier. Nitrilhandskernes modstandsdygtighed gør dem ekstremt effektive til fx. laboratorier, rengøring og som undersøgelseshandsker. Nitrilgummi er mere modstandsdygtig end naturgummi og har en hel overlegen styrke, og nitrilhandsker er derfor mere punkterfri end naturlige gummihandsker, ligesom nitrilgummiet er mindre tilbøjeligt til at forårsage en allergisk reaktion. Hos Vestergaard finder du altid et stort udvalg af billige nitrilhandsker. Bestil online og modtag i løbet af få dage over hele Danmark. Bestilling med kreditkort, pr. faktura eller via NemHandel (EAN).

Nitril handsker har i senere år kommet mere og mere frem når det kommer til engangshandsker. Det skyldes bl.a. de er kommet mere ned i pris samtidig med, at de er mere allergivenlige end latexhandsker. Nitrilhandsker har en rigtig god pasform og så beskytter de en rigtig godt imod kemi og bakterier. Hos Vestergaard finder du nitrilhandsker af mærket Abena.

I modsætning til det lidt billigere alternativ nemlig latexhandsker, så kan nitrilhandsker anvendes af personer med latexallergi.