Nitrilhandsker

Nitrilhandsker er fremstillet af nitrilgummi, også kendt som NBR, som er en syntetisk gummitype. NBR er en familie af umættede copolymerer, og er generelt modstandsdygtige over for olie, brændstof og andre kemikalier. Nitrilhandskernes modstandsdygtighed gør dem ekstremt effektive til fx. laboratorier, rengøring, og som undersøgelseshandsker. Nitrilgummi er mere modstandsdygtig end naturgummi, og har en hel overlegen styrke; nitrilhandsker er derfor mere punkterfri end naturlige gummihandsker, ligesom nitrilgummiet er mindre tilbøjeligt til at forårsage en allergisk reaktion.

Hos Vestergaard Nustrup finder du altid et stort udvalg af billige nitrilhandsker, både med og uden pudder og i flere forskellige størrelser.

Nitril handsker har i senere år kommet mere og mere frem når det kommer til engangshandsker. Det skyldes bl.a. de er kommet mere ned i pris samtidig med at de er mere allergivenlige en latexhandsker. Nitrilhandsker har en rigtig god pasform og så beskytter de en rigtig godt mod kemi. Hos Vestergaard finder du nitrilhandsker af mærket Abena.

I modsætning til det lidt billigere alternativ nemlig latexhandsker så kan nitrilhandsker anvendes af personer med latexallergi.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side