Papirdispenser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 71

Faldende orden
Side
pr. side

Papirdispenser

Her ser du det store udvalg af papirdispensere hos Vestergaard Nustrup. Du kan finde de fleste gængse modeller inden for papirdispenser fra bl.a. Tork, Katrin og Papernet. Mange dispensere findes i serier, så du kan få dispensere til både sæbe, toiletpapir og håndpapir i samme serie.

Vores papirdispensere kan bruges i køkkener, på toilettet, i kantinen, på værkstedet og mange andre steder, og fordelene er åbenlyse. Ved at tilbyde aftørringspapir fra en praktisk dispenser kan man både reducere forbruget og øge hygiejnen. De fleste papirdispensere er nemlig indrettet, så det ikke er nødvendigt at røre ved andet end det papir, men selv skal bruge - hvilket nedsætter spredningen af bakterier betragteligt.

På de forskellige papirdispensere får du samtidig en oversigt over hvilke relaterede papirprodukter, der passer til lige netop den dispenser du har valgt.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.